Karmik Bağın Şifalandırılması / erdinç

Soru : Karmik bağın şifalandırılması nedir ve nasıl uygulanır?

Karmik Bağ Şifası, imgeleme ile yapılan meditatif bir ritüeldir. Aşağıda da bahsedeceğim şekli ile basittir ve kısa sürede  tamamlanabilir. Bu egzersizi pek çok elektronik veya basılı ortamda da rahatça bulabilirsiniz. Peki neden üzerinde duruyorum?

Toplumdaki ilişkilerin, birbiri üzerine yığılmış ve çözülmesi çok güçmüş gibi görünen sorunlarına başka bir açıdan yaklaşarak ruhsal farkındalığınızı arttırmak ve yöntem hakkında kısa bir hatırlatma yapmak istiyorum. Yakın çevremin –ve diğer ilgilenenlerin- buna ihtiyacı olduğunu görüyorum.

Diğer taraftan egzersizin muhteviyatı hakkında gelen soruları bir seferde cevaplamak istedim. Bana gelen soruların çoğu bu uygulamanın sonuçlarının, anlatıldığı ölçüde basit olmadığına inanan bir kesimden gelmektedir. Uygulayıcı, ilişkisinin olumsuz bir nitelik kazanabileceğinden korku  duyabilmektedir. Şüpheci bu zihnin sorularını yanıtlamak için kısaca bir açıklama da getireceğim.

Bizler Karmik Bağlarımızı, ebedi ilişkilerimizi yönetmek ve onlardan gerekli dersleri almak için oluştururuz. Karmik bağı oluşturan dinamikleri anlarsak bu gereksiz korkulardan da kurtuluruz.

“Karma çoğu kez başka bir insana zarar veya acı verdiğimiz ve de kendi irade özgürlüğümüzü dayatmak için onun irade özgürlüğünü ihlal ettiğimizde meydana gelmektedir. Aslında irade özgürlüğünün doğru kullanılışı (sadece) kendimiz için değil, olaya dahil olan herkes için en iyi olanı arayıp bulmakla ilgilidir. Başkalarına çektirdiğimiz acıyı biz çekmek zorunda kaldığımızda ise, ruh düzeyinde, bu eylemimizin ne kadar yanlış olduğunu ve böyle bir şeyi bir daha asla yapmayacağımızı anlamaya başlarız. Bu, ruh varlığının gelişme yollarından biridir.”  (*) Uzlaşmanın İyileştirici Gücü-Jan Erik Sigdell

Örneğin çocukken sizin dış görünümünüz ile alay eden arkadaşınız bugün muhtemelen hakkınızda bir karmaya sahiptir. Burada asıl bahsi geçmesi gereken karmanın işlerliğini görmeye yanaşmayan bir zihne sahip oluşumuzdur. Bizler “suçlu” konumda bulunmayı kabullenemeyiz. Bunun farkına varmak istemeyen zihin iyi ve kötü arasında çelişkisini daima yaşar. Kendi fikirlerini haklı gördüğü platformlarda sürdürme çabasındadır. İlişkiler  çıkmaza girdiğinde ya da çektiğiniz acıların tedavisini ararken, tüm bunların sizin de bir zamanlar birilerine benzer acılar yaşatmış olmanız ile bağlantılı olduğunu keşfederseniz “bağışlanma” beklersiniz. Karma, ruh tekamülünüzün sizle sıkı sıkıya ilintili ve tüm ıstıraplarınızın odağında yine sizin olduğunuzu farketmenizi sağlayan bir aynadır.

Meditasyona geçmeden önce, bağların nasıl oluşabileceği konusunu açıklamayı gerekli görmediğimi belirtmek istiyorum. Onlar bu konudaki terapistlerin uzmanlık alanıdır. Nihayetinde ilişkide olduğunuz durum ya da kişi ile aranızdaki enerji bağları olduğunu bilmeniz yeter. Enerji akışını çalışmalarınız sırasında göremeyebilirsiniz de. Ancak varlıkları, karma temizliği yapıldıktan ve ilişkiler yeni bir boyut kazandıktan sonra yaşanan tecrübelerle  kesinlik kazanır. Düşünce ve hayallerimizi de göremeyiz ve vardırlar.

Yöntem; Karmik Bağın Şifalandırılması ya da Kesilmesi olarak anılır. Ve Başmelek Mikail’in de adlandırdığı gibi ona “Yatay Bağlantı Egzersizi” de diyebilirsiniz. Onun akıcı ve sade yöntemini aşağıda veriyorum. Her yerde bir iki dakika içerisinde yapabilirsiniz. Ama rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda geniş bir zaman dilimi içerisinde yapmanızı tavsiye ederim. Gözlerinizi kapayınız. İster ayakta, isterseniz oturur vaziyette olunuz. Önce topraklanmanız gerekir. Topraklanmak sizin kendinizi bir ağaç gibi hissetmenizi gerektirir. Kökleriniz ile Anne Dünyanın merkezine, dallarınız (başınız) ile gökyüzünün sonsuz mavi derinliklerine bağlandığınızı hayal edin…

“Vucudunu bir ağaç olarak hayal et, köklerin omurganın bitiminden toprağa doğru uzanıyor ve dünyanın merkezine ulaşıyor. Dünyanın merkezine bağlandığında kendini iyi, düşüncelerinin sakin ve berrak olduğunu hissediyorsun. Böylece ruhunun yoğun varlığı insani yanınla yanyana varolabiliyor. Bu zihinsel bir çalışma değildir. Oyun gibi bu yeni ilişkiyi derinden hissetmek için kendine izin ver. Şimdi ilişkini değistirmek istediğin herhangi bir kişiyi hayal et, örneğin bir aile bireyi, annen, baban, çocuklar, eş, çalışma arkadaşı, arkadaş, eski veya yeni sevgililer. Fiziksel olarak orada bulunmaları gerekmez, sadece önünde durduğunu hayal et ve ona yeni bir ilişki önermek istediğine dair iletişim kur…”

Son satırdan itibaren hatırlatma: Görmek istediğiniz kişiyi ruh olarak hayal etmek isterseniz onu bir ışık olarak tasavvur edin. Ruhların böyle görülmesi sizin içinde etkileyici olacaktır. Ona yeni bir ilişki öner ya da varolan ilişkini sonlandırmayı rica et. Çoğunlukla varolan ilişkiyi kesmeyi seçebilirsiniz. Bunu kalbinizden gelen sözlerle, sesli olarak ifade edebilirsiniz. Ben genellikle; “Bana yaşattığın tüm deneyimler için teşekkür ederim. Bundan böyle özgür iradem ile seçimlerimi yapmak istiyorum. İkimizinde yeni deneyimlere açılabilmesi için aramızdaki karmik bağın sonlandırılmasını talep ve rica ediyorum.” şeklinde ifade ediyorum.

“Bu kişiyle çakraların her biri arasında bir enerji bağı olduğunu hayal et. Her çakra icin, seçimine göre bir aletle, bu bağı kestiğini düşün. Bazıları bu ‘bağlı’ ilişkiden kopmak için makası tercih eder, başkaları kılıç hatta zincirli testere. Bittiğinde, biraz dur ve bazı çakralar arasındaki bağı koparırken daha fazla zorlanıp zorlanmadığına bak. Niyetini güçlendirmek için bir kaç kez geri gitmen gerekebilir. Aynı zamanda içten bir rahatlama ve huzur hissettin mi? Her seansın sonunda, bu yatay bağlantının düzgün olduğundan emin ol ve bağı kopardığın kişi için de bu bağlantıyı kurduğunu hayal et. Pratik yaparak, kendini bu dikey ilişkilerden, önünde bir ayna olduğunu ve vucuduna yansıtılmaya çalışılan şeyleri geri yansıttığını hayal ederek kolaylıkla koparabilirsin. Bağını kopardığın insanların seni arayıp çözülememiş meseleleri konuşmak isteyecek kadar açık olmaları ender rastlanan bir durum değil. Aynı zamanda bu yeni özgürlük duygundan dolayı fazlasıyla ihanete uğramış gibi hissedebilirler kendilerini. Onlara kendini sevmenin tüm ilişkilerini nasıl değiştirdiğini açıkla.” (*) Traddling Your Freedom – Arcangel Michael

 

Karmaİsteğinizi ilettikten sonra ve bağınızı koparmadan hemen önce karşınızdaki kişinin bunu başı ya da hareketleri ile onayladığını hayal edin. Ruhsal varlıklar bizlerin deneyimlerine saygılıdırlar. Ruhlar (ya da kişiler), karmanın kesilebileceğini sizin anlayabileceğiniz (veya hissedebileceğiniz) şekilde onaylarlar. Korkulanın aksine bu yeni ilişki size özgürlük verecektir. Bir takım tavır ve duygulara saplanıp kalmayacak, özgür seçim evreninde yeni deneyimlere yönelebileceksiniz. Karmik bağlarınızı yüksek titreşimli bir enerji olan “Sevgi” ile salmanızı öğütlüyorum. Yeri boşalan enerjiyi sevginiz ve anlayışınız ile doldurun. Elbette yaşadığınız acı dolu anlar hatıralar sizlere eşlik edecektir. Ancak bu dünyada yaptıklarımızın bizleri yansıtan bir ayna olduğunu unutmadan,  ruh kardeşlerinizden taleplerinizi nazik ve rica ile yapınız. Onlar deneyimlerinizde size şefkatle eşlik etmektedirler. Kopan bağlar spiral (telefon kordonuna benzer) olarak hayal edilebilirler. Onları mor bir alevin içine atınız. Orada yandıklarını ve yükselen dumanın evrene karıştığını görün.

 

Son olarak belirtmek isterim ki, Karmik bağlar sonlandırıldığı andan itibaren yeni farkındalık katmanları harekete geçer. Bir çözüm hemen altından, başka bir karmik temizliğe olanak verecek ilhamı ortaya çıkartır. Ufkunuz genişler. İşte cesaret sizin için bu noktada anlam kazanır. Maceranız, yargılarınızdan kurtulmayı özlediğiniz ve özgürlük denilen uçurumun kenarından aşağı gözü kapalı atlamaya cesaret ettiğinizde başlar.

Sevgiler.

erdinc

“Eklemek isterim ki sevgi tüm varlıklar için herşeydir. Vazgeçilmez bir kaynaktır. Tanrının sevgisi sizlerle olsun. Bu mesajı metatron verdi. Michaelin ikiz enerjisi. İmzam enerjidir, enerji başı sonu olmayan bir dairedir ve biz hep sizlerleyiz.”Metatron

133 thoughts on “Karmik Bağın Şifalandırılması / erdinç

  1. MERHABA. YAZININ BAŞINDA KARMİK BAĞIN ŞİFALANDIRMASI DİYE YAZMIŞSINIZ. FAKAT ŞİFALANDIRMA VE/VEYA GÜÇLENDİRME YERİNE SONLANDIRMAYI ANLATMIŞSINIZ???? RİCA ETSEM ŞİFALANDIRMA VE GÜÇLENDİRMEK İÇİN YÖNTEMLERDEN DE BAHSEDER MİSİNİZ?

    BİRDE BEN YAKIN ZAMANA KADAR BİR TAKIM OLUMSUZLUKLAR YAŞADIM. ARTIK İYİ, GÜZEL, OLUMLU VE MUCİZEVİ OLAYLARI HAYATIMA ÇEKİYORUM AMA BU OLAYLARIN DAHA ÇABUK BIR ŞEKİLDE HAYATIMA GELMELERİNİ İSTİYORUM. BU KONUDA BANA NASIL YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ?

    SAYGILARIMLA

  2. “Karma, aynı yaşam sürecinde iyileştirilmemiş acı olarak anlaşılabilir.” Diane Stein

    Karmik bağın şifalandırılması (iyileştirilmesi), karmanın sonlandırılması için yapılan bir çalışmadır. Çünkü bizler kendi türümüz (dar anlamda) ile olan iletişim ya da deneyimlerimizi enerji bağları vasıtasıyla sağlarız. Bu bilgi aktarımı hiçbir depolama aygıtıyla karşılaştırılamaz. Karmik bağların şifası için her ne yapıyorsak tüm yaptığımız, bu enerji bağlarındaki negatif etmenlerden kurtulmaktır. Birazdan aşağıda anlatacağım şekilde karmik bağı şifalandırırken onun yeni bir ilişki/iletişim biçimine dönüşmesini arzu edebilirsiniz. 3B’de olumsuz olanı olumluya çevirmek için önce ilişki denetlenir sonra onun bağları sevgi ile doldurulurak yerine koyulur. Bu bireyin karşısındaki ile karmasını güçlendirmesi değil dengelemesidir. Yani karma şifalandırılırken, negatif etkilerden kurtarılan kordonlar olduğu gibi bırakılmıştır. Yine de önerilen bağdan özgürleşmektir.

    Yeni bir ilişki önermek kesmek kadar kolaydır. Önce kurmak istediğiniz ilişkinin biçimini belirleyin. Örneğin arkadaş ya da sevgili. Bu ilişkiyi yine kordonlar siz ve karşınızdakine bağlı iken düşünün. Örneğin diyebilirsiniz ki (eş için) “Bundan böyle evde seninle daha olumlu ve sevgi dolu bir birlikteliğimin olması için karmik bağımızı bu doğrultuda yeniliyorum”. Ya da size uygun gelen cümleleri seçebilirsiniz. Unutmayın cümleler ezberinizde kurguladığınız gibi olmasa da niyet ettiğiniz ilişki önemlidir. Kordonların yenilendiğini, sağlamlaştığını, ışıldadığını hayal edin. Kalpten kalbe giden kordonlar sevgi ile ilgilidir. Karın bölgesinden giden kordonlar arkadaşlar ve diğer birlikteliklerdir. (örneğin patron, eş, anne, baba vb.) Bu yüzden karından çıkan kordonları sıklıkla keseriz. Çünkü karşımızdaki ile güç mücadelesi yaşadığımızda oluşurlar. Göbeğin alt bölgesi ise cinsel bağların bulunduğu bölgedir. Çalışmanız esnasında, karın bölgesindeki karmik kordona odaklandığınızda başka çakralardan da bağların uzadığını görebilirsiniz. Bu şaşırtıcı değildir. Diğeri ile kurduğunuz ilişkinin iç görünüze yansıyan, kaybettiğiniz ya da ihmal ettiğiniz yönüdür. Bu durumda her kordonu sevgi ve aşk yaratacak şekilde ışıkla imgeleyin. Karmanın İyileştirilmesi ile ilgili çok daha detaylı bir anlatım için Diane Stein’in e-kitabını internette bulabilirseniz Karmanın Efendileri ile tanışabilirsiniz. Hepimiz için buradalar ve çalışmaya dahil olmanızı bekliyorlar.

    Diğer sorunuza gelince, bahsettiğiniz hızlanma arzusunun, çağımızda zamanın daralmasından kaynaklanıp kaynaklanmadığından emin olun lütfen. Pek çok şey hızla gerçekleşiyor ancak aslında zamanı geniş hali ile kullanabiliriz. An’da kalarak tüm isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Sevgiler

  3. Karmik bağ kesmek, benim de bir kaç yıldır kullandığım bir teknik. Çok rahatlamalar yaşadığımı söyleyebilirim. Ve varlıklar gerçekten çok farklı tepkiler veriyorlar, bu bağ kesimini şiddetle reddeden varlıklar tanıdım. Birisi mesela şiddetle reddetti, yalvardı bana kesmemem için bağları.
    6 sene oldu ne yüzünü gördüm ne sesini duydum sonrasında. Benden çok şiddetle nefret ediyormuş, onu duyuyorum arada bir 🙂 İstemeyen varlıkla bağ kesmenin ne sakıncası olabilir ??

  4. Bir sakıncası yok. Özgür iradenizi kullanıyorsunuz. Karmik bağ yöntemi ayrılığı çağrıştırdığı için yanlış değerlendiriliyor, yapılmak istenen anlaşılamıyor. Sizi, ilişkide olduğunuz negatif etmenlerden kurtaran bir enerji yöntemidir. Karmik bağ kesildikten sonra çok kişi ile iyi arkadaş olursunuz.

  5. Hislerim ruhumu acıtıyor, bağları kesmek istiyorum ancak ne zaman yapmaya kalksam gözyaşlarım buna müsade etmiyor…

  6. Doğru yoldasınız. Bir tepki var ise birikim de vardır mutlaka. Fakat dinamik meditasyon tavsiye etmeliyim size. Biriken stres ve ifadeleri bu şekilde atabilirsiniz. Ya da meditasyon yapmak istemeyebilirsiniz. Sportif faaliyetler çözüm olabilir. Ancak meditasyon sorununuza yönelik çalışabileceğiniz yegane araçlardan biridir. Sonrasında karmik bağ deneyebilirsiniz. svg

  7. Merhaba,
    Sevgili olunan biri ile ilişkinin evliliğe taşınması için onu ikna etmek mümkün olur mu bu şekilde… Onun kabul etmesi durumunda aradaki engeller kalkar mı kolayca… Bu nasıl yapılabilir, yeni bir karma mı yaratır yoksa… Bir de diğelim ki anne ile karmik bağı kestik, annemizden ayrılmamıza sebep olur mu? Yanlış sorular sormamışımdır umarım.. Teşekkürler şimdiden…

    Bir soru daha, tüm çakralarımızdan uzayan kordonları kesecek miyiz? Yoksa karından bağlı kordonu kesip diğerlerini yenileyecek miyiz? Ya da hepsini mi yenileyeceğiz? Yenileme işleminde anladığım kadarıyla hiç makas kullanmıyoruz kordonların güçlü parlak, ışıl ışıl olduğunu imgeliyoruz. Doğru mu?

    tşk,

  8. Karmik bağların şifalandırılması, ilişkide tarafların yeni bakış açılarına yönelmelerine neden olur. Önceden de bu görüşler bilinmesine rağmen negatif enerjilerin ya da blokajların varlığı istenilen düzeyde uyumun sağlanmasına izin vermezler. Blokajlar, ayrılması muhtemel iki kişiyi birbirine bağlıyor da olabilir. Ancak şifanın neticesi ayrılık ise bu karmik bağın görünür sonucu değildir. Bana sorulan soruların çoğunluğu karmik bağın “yalnızlığa” neden olup olmayacağı yönünde. Elbette bu çok basite indirgenmiş bir bakış açısı. Karmik bağın varlığını test etmek için sonuçlarını ve dolayısı ile bu sonuçtan geriye doğru yola çıkarak önceki sebebleri değerlendirmek gerekir. Tanrı, bizim düşündüğümüz şekilde yani korkularımızın ön plana çıkardığı düşünce modellerinde çözümler getirmemiştir. Ancak insan aldanışlarını doğru kabul ettiğinden sonuçlar istediği gibi de olmamaktadır. Karmik bağ mekanizması özgürleşmeye yöneliktir. Özgürleşmek ise yalnızlık ya da başka türlü bir aldanma ile aynı seviyede tutulamaz. İşin tekniğine gelince yazıda belirtildiği gibi yani çakraları işin içine hiç karıştırmadan uygularsanız sonuca gidersiniz. Yazıda mevcut bilgiye güvenin ve ekleme yapmadan uygulayın. Makas ya da başka bir şey kullanmak tamamen isteğinize bağlıdır ve karmik bağı kesiyor olmayı imgelemenin herhangi bir yoludur. svg

  9. Bu uygulama sanırım eterik kordonları kesmek…

    Anlattığınız yöntemi denemek istiyorum yalnız ben bir kaç hafta evvel buna benzer bir uygulama yaptım. Daha yüzeysel ve detayı olmayan bir uygulama idi…

    bu ilk uygulamanın ardından midemde güçlü bir ağrı hissettim. Tam o bölgeye oturan bir yumruk gibi. Ağrı tüm gün sürdü. Ertesi gün uygulamayı tekrar yaptım ağrı yine başladı ve iki hafta ara verdim üçüncü deneyişimde benzer ağrı olmakla birlikte tüm gün sürmedi.

    Bu ağrının kaynağı bu bağları kesme çalışmam olabilir mi ?

  10. Merhaba. Daha az eril daha çok dişi enerji kordonların bağlandığı yerde blokaj oluştuyor olabilir. Baş melek Mikail’den talep ederseniz auranızdaki titreşim bozukluğunu giderecek. Auranız, bir şekil sallandığında nasıl net değil bir kaç tane izlenimi verirse aynı öyle olmalı. Fizik ağrı sadece karın bölgesi değil sırt veya başka noktalarda da çıkabilir. Enerjinin aynı alanları tekrar doldurma süreci de ağrı verebilir. Topraklanın. Başarılı oluyorsunuz kanımca. Devam lütfen.

  11. Merhaba.. Ben de bağ kesmeyi yapıyorum. Yaşamımda bir dönüşüm başladı. Bağ kesme çalışmasını 3 kişi için uyguluyorum. Göbek bölgemde bir boşluk hissediyorum. Hem özgürlük hem de bir boşluğa düşme hissediyorum.
    Göbek bağı kesme meditasyonu ne zamana kadar yapılmalı?

  12. Yapabildiğiniz kadar yapmalısınız. Bunu sadece ruhsal bir gelişim için değil aynı zamanda psikolojinizdeki tutunmalardan arınmanız için yapmalısınız. Bir sonu yok. svg

  13. Erdinç Bey, yanıtladığınız için çok teşekkür ediyorum. Bilinçaltımdaki endişelerimle ilgili de kendimle bağ kesmeyi de çalışmalarıma ekledim. Bağ kestiğim kişilerden biri bana “Sana kalsa bağımız çoktan kopardı ama ben istemiyorum. O yüzden kopmuyor.” dedi.Ben ona onunla ilgili bağ kesme çalışması yaptığımı da söylememiştim. “Neden benimle bağını kesmiyorsun?” diye sorduğumda, “Ben taşı toprağı bırakmıyorum, seni mi bırakıcam” dedi. Ben hala bağ kesmeye devam ediyorum.Sanırım o da bağ tutmaya devam ediyor.. Ne yapmam gerek?

  14. Böyle bir diyalog aranızdaki bağın şifalandığı anlamına gelir. Kişilerin birden çıkagelmesi veya anlayamadıkları halde bazı sözcükler sarfetmeleri gibi. Biri ile aranızdaki bağı kesmenin onun kaybolacağı anlamına gelmeyeceğini daha önce de söylemiştim. Ilımlı bir yaklaşım olarak karmik bağı fazla irdelemeden kesmek uygun bir çözümdür. Daha ılımlı olan aranızdaki negatif enerjinin kordonlar yardımı ile şifalanması fakat kesilmemesidir. Melekler bu konuda daha heyecanlı davranırlar, yol gösterici olmak isterler. Daha da ılımlı yaklaşmak isterseniz ki biz bir bütünüz; karmik bağı olduğu gibi bırakırsınız. Ne gelecekse dosttan gelsin dersiniz. Karmik bağı kesme ve onarma biçimi genelin dışında istenildiği gibi değiştirilebilir. Nasıl bir yol izlerseniz izleyin siz sevgiye eriştiğinizde karmik bağ daha uygun bir salıvermeyi gerçekleştirir. Ilımlı ve kabulcü olun, şiddet ve yıkıcı yöntemleri seçmeyin. Kordonlardan şifa göndermeye devam edin. Çatışmalar nihayetinde yerini anlayışa bırakır. svg

  15. Tamam ben kordon kesme çalışmalarına devam edeceğim.
    Hem bana hem ilişkilerime çok iyi geldi..
    Hayatımı değiştirdi biliyor musunuz?
    Herşey için gönülden teşekkür ediyorum.
    Sevgi ve hürmet..:)

  16. Erdinç bey merhabalar, yazı için çok çok teşekkürler.

    İki ayrı imgeleme var burda değil mi; ya bağı kesip ateşe atmak ya da değişip dönüştüğünü imgelemek. Bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Selamlar,

  17. Bağı kesebilirsiniz ya da kesmek yerine onu şifalandırabilirsiniz.svg

  18. Deneyim olarak şunu aktarabilirim. Bağı kesmek bir nebze rahatlattı. Tekrar dönüşünde bağı kestiğim insanın aynı düzeyde olduğunu gördüm. Nihayetinde tamamen teslim ettim. Hakkın esmaül hüsnalarına çalışarak. Kendimi güzelleştirmeyi seçtim. Ve bağları kestiğim insanlar aynı kaldılar. Fakat ben çok içerden onlara yüz çevirdim. Şimdi yanı başımda bile olsalar, Farketmiyor.
    Yani mesele onlar değil, onların dönüşmesi de değil. Şifalanmak ta kendi seçimleri. Mesele ARTIK BENİM İÇİN ANLAMLI DEĞİLLER..

    Erdinç Bey,
    face kullanıyorsanız eklemek isterim..

    Aşk cemâliniz olsun..

  19. Merhaba, bende bu uygulamanın benzerini başka yerde okudum ve hatta cd yardımıyla yapmaya çalıştım ama bir şey olduğunu hissedemedim. Buradaki yazıyı okudum denemek istiyorum ama doğru yapabilecek miyim bilmiyorum. Bunu yaparken yardım veya başka bilmemiz gereken bilgiler var mıdır? Yani duru görü gibi özelliklerimin var olup olmaması ya da benim yapmamı engelleyen bir eksiklik mi var?

  20. Sizi oldukça iyi anlıyorum. Yapmaya çalışmayın sadece yapın. Sadece eksik olduğunuzu düşünerek bir yere varamazsınız. Yapın ve sonuçlarını arayın. Bu sizde belli bir farkındalık oluşurabilir. Eğer cevap bu değilse unutur gidersiniz. Ama ya insanlar birbirlerinin alanlarına müdahale edebiliyorlarsa?

  21. Mrb erdinç bey benim göğüs kafesimde kendimi bildim bileli hep beni sanki engelleyen tutan bi enerji sıkıntı var birşey yapmak istediğimde bu devreye giriyor ve hiç ciddi bir kız arkadaşım olmadı bu güne kadar yada tam olacakken hep bir şeyler oldu ne yapmalıyım bana lütfen yardımcı olur musunuz !!!

  22. IŞIK İŞÇİLERİ İÇİN YENİ GEÇMİŞ ŞİFASI TEKNİĞİ ARIYORUM…BEN IŞIK İŞÇİSİYİMDE 🙂

  23. Merhaba bir şey sormak istiyorum. Bağ kesmek ayrılmış olduğum sevgiliyi iyice benden uzaklaştırır mı? Ben ilişkim değişsin istiyorum şifalandırma yapmak istiyorum ayrıldığım biri için yapsam geçerli olur mu cevaplarsanız cok mutlu olurum.

  24. Merhaba anladığım kadar ile buradaki çalışma, hayatımızdan çıkarmak veya dengeye getirmek istediğimiz ilişkilerle ilgili. Ben ayrıldığım kişi ile ilişkimizi şifalandırmak istiyorum eğer bütünün ve benim hayrıma ise tekrar başlamayı değilse bu bağın tamamen kopmasını istiyorum nasıl çalışabilirim acaba?

  25. Merhaba, yakınlık uzaklık kavramları görecelidir. Anılarınıza ne kadar güçle sarıldığınıza bağlı herşey. Biten ilişkinin daima bir şifaya ihtiyacı vardır. Yapabilirsiniz. svg

  26. İlişkinin yapısı çalışma biçimini değiştirmiyor. Siz başka bir şey de yapsanız karmik bağı şifalandırmış olursunuz. Verilen sistematiğin herkes için aynı olmasının sebebi ekleme çıkarma yapmamanız için. Doğru şekilde yönlendirileceksiniz…

  27. Erdinç bey yazınızı okudum çok etkilendim tam da buna ihtiyacım var ama sonrasında yalnızlık ürkütücü ya da boşlukta kalma duygusu ürkütüyor gerçi tam uygulama yapmadım ama sonrasında yeni tanıycan insanlarla da bir bağ oluşacak sonuçta sizinle çalışmak daha verimli olabilir mi kendim mi denemeliyim tekniği acaba teşekkürler…

  28. Başarısızlık ve yalnızlık hepimizin ortak korkuları. Sizi denemeye cesaretlendirmek görevim ama içiniz rahat etmeyecekse unutun. Tüm insanlığa güven duymanızı tavsiye edebilirim. Svg

  29. Erdinç bey bence siz karmik bağ kesimi ile şifa arasındaki farkı biraz karıştıyorsunuz.

    Kesmek adı üstünde tam anlamıyla kabloyu keserek o kişi yada durum ne ise tamamen özgürleşirsiniz ve kendi adınıza ihtiyacınız olan şifayı bularak dengelenirsiniz. Kişi durum hayatınızdan tamamen çıkar ama yeniden bağ kurmak istiyorsanız yeniden bu bağları yani yeni bir yaratımı – karmayı gerçekleştirirsiniz ki bu da size görü olarak gelir evet yada hayır anlamında.

    Bağı sifalamak ise olan bir kişi – olay her ne ise o bağın iyileşmesini dilemektir.. Kişi hayatınızdan çıkmaz var olan ilişkide denge ve uyum ile ilgili eski karmik tortuların temizlenmesi gibi bağın arınması şifalanması gerçekleşir.

  30. Ben uzun zamandır bağ kesme yapıyorum, faydasını da gördüm. Acaba düşündüğümüzde bağ kestiklerimiz yada anılar sebebiyle hatırlanan tatsız duygular tekrar bağ oluşturabilir mi
    devamlı kesme mi yapmamız gerek?

  31. Farkına varılmadan yaşanan duygular üzerinde kontrolümüz pez az. Bu yüzden tekrar tekrar aynı deneyimi üzerimize alırız. Meditasyon uygulaması bu insani yanı yok eder. İnsanlığımızı sona erdirir. Sorunuzun cevabı evet…

  32. Merhabalar karmik bağ ile birkaç ay önce tanıştım. Hatta internette dolaşırken tesadüfen gördüm. Daha önce hiç böyle bir şeyden haberim yoktu. Bağ şifalandırma yöntemi ile bizi sevmeyen birinin sevmesini de sağlayabiliyor muyuz?

  33. Merhaba, kişisel özgürlüklere sınır koyamazsınız. Bizim birbirimiz için sınırladığımızı düşündüğümüz şeyler yine kendi kısıtlarımızdır. Karmik bağ bizim sevgiyle insani bağlantımızı anlamlandırır o kadar. svg

  34. Slm bana psişik saldırı yapan bir kişiye karşı defalarca bağ kesme çalışması yaptım fakat bu saldırılar seyrelsede tamamen kesilmedi sizce ne yapmalıyım.

  35. Sadece tek bir kişi ile çalışarak tüm rahatsızlıkları gideremezsiniz (teorik olarak) Farklı kişiler için de karmik bağ uygulaması yaptığınızda güçleneceksiniz. Size ne gibi rahatsızlıklar verildiğini burada değerlendiremiyor olsak da bazen herşeyi akışına bırakmak ve sorunlara sevgi ile bakmak da çözüm olabilir. Soruna yaklaşım biçiminizi inceleyin. Tek çözüm defetmek olmayabilir.

  36. Her türlü düşünceyi ve çalışmayı yapıpta sonuca bazen ulaşamayınca acaba neden diye çok fazla sorguluyorum. Çaresiz bir dert olmadığını biliyorum çaremi arıyorum tevekkül ediyorum ve bitmesini istiyorum. Kimden ve neden geldiğini biliyorum bu kişinin enerji vampiri olduğunu da biliyorum sevgiler diliyorum. Cevap için teşekkür ederim ne diyelim devam o halde çalışmalara sevgi ve ışıkla kalın.

  37. Merhaba, az once hayatimda ilk kez bu bu calismayi yaptim, aslinda birbirimizi cok sevmemize ragmen sartlar yuzunden cok kotu sekilde kavgali ayrildigim erkek arkadasimla bag guclendirmesi yapmayi denedim.
    Enteresan olan ben hic oyle bir kiyafeti oldugunu hatirlamasamda bordo bir tisort icinde gordum onu, sanki bedenini 3 boyutlu gorebiliyor vucut isisini hissedebiliyordum(6 aydir yuzunu bile gormedigim halde).Bu deneyimi yasarken istemsiz cokca gulumsedim ve kalbimde -kalp atisi degil-, sanki uzerinde kabarciklar patliyormus gibi aci vermeyen minik pitirtilar hissettim.
    Bunlarin bi anlami var midir?
    Tum bunlar benim uydurmam olabilir mi?saskinim…

  38. Ve bir de, karin bolgemde birden cok kordon imgeledim istemsizce.. diger cakra alanlarinda birer ikiser kordon vardi. Bunun da bir anlami varmidir?
    Iyilestirme esnasinda kordonlara bedenimden uzayan isiklar giderken, partnerimden de piriltilar ciktigini gordum. Bir tarafim hala asiri mantiksal yaklasmaya calisiyor olaya ancak yasadigim seyin hicbir noktasini kurgulamadim ve aklimin ucundan gecmedi gerceklesirken.
    Beni bu konuda aydinlatirsaniz cok sevinecegim(onceki mesajda bana ait)

  39. Herşeyin fizik boyutta varolduğuna inandırıldığımız için gerçeğin de bundan oluştuğuna inanmamız gayet doğal. Bilim bugün acaba düşünce beynin neresinde diye sormayı bırakmak üzere çünkü orada değil. Böyle bakarsanız olan şeyin gerçekliğinin olduğunu anlayabilirsiniz.

  40. Pratik yaptıkça alışırsınız sistem farklı yolları ortaya çıkarır. Bu zihne yansıyan duygusal ve duyusal karmaşanın fotograflarıdır. Ancak ne olursa olsun affetmek ve bırakmak amaç olmalıdır.

  41. Erdinç bey kök çakra hizalandırması ne işe yarar ve nasıl uygulanır bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

  42. Tüm herşey bağlı olduğu tabiatın frekansı ile uyumludur. Kök çakra veya basitçe diyebilirim ki insan manyetik alanı tutucu ve alıcıdır. Fazla alıcılık yaşam dengemizi bozabilir. Örneğin biriktirmek iyi bir alışkanlık da olsa fazlası kendimize ve topluma verebilir. Bu yüzden niyetimiz ile tabiatın bize verdiği dengeleme sistemlerini doğal olarak kullanırız. Örneğin suya veya toprağa basarak bu negatif yükleri boşaltırız. Peki bunu bilinçli yapmak istiyorsak yapamaz mıyız. Elbette olabilir. Sağlam ve yere basan kuvvetinizi hissedin. Sizi yüklediğine inandığınız enerjiyi bir kordon gibi bedeninizin tepesinden aşağıya dünyanın merkezine uzandığını hayal edin. Şimdi onu bırakın sizden koptuğunu görün ve dünyanın merkezinde yandığını bilin. Bu bir topraklanma ve dengelenmedir. Nihayetinde aşağıdan yukarı tüm enerji alanlarınız zaman içinde dengelenecektir. Ama her çakra için ayrıca bu yöntemi de uygulayabilirsiniz. Kök çakranıza bir kordon bağlayın ve onu salıverin. Böylece onu dengelemiş olacaksınız. Svg

  43. şakamı bütün bunlar Allah aşkına yorumları bile okudum bir grup insan toplanmış kordon kesme şifalanma topraklanma kordon bağlama arkadaşlar gerçekten soruyorum sizlere.Sokakta kadınlar kocaları eşleri tarafından öldürülüyolar tacize uğruyolar çocuklar keza aynı şekilde.Şimdi iki dakikalık yapılacak bu karmik bağın kesilmesiyle herşey değişecek istemediğimiz kişiler hayatımızdan çıkacak yada bizim için önemini yitirecek.Keşke gerçek olabilseydi ama çok üzgünüm çok komik geldi bana.

  44. Gerçek hayaldir, hayal olan gerçek, neye inanırsanız…. Sizi gülümsetmiş olmak bile bizim için güzel.

  45. enerjinize hayran kaldım ilerleyen zamanlarda ben de yazmak isterim 🙂

  46. İlk kez bugün sevdiğim,beni seven ama aramızda güçlü bir bağın olmasına karşılık bir türlü yoluna girmeyen ilişkim için bunu denedim. Tepe çakrasından başladım bağları kesmeye ve kök çakraya doğru geldikçe önce vücudumu ateş bastı,mide bulantısını yoğun şekilde hissettim ve nefesim kesiliyor gibi olmaya başladı ama başladığım işi bitirmek için direndim ve bağları ilk kez kestim. ama uygulama esnasında mide bulantısı,sıcak basması ve nefes kesilmesi durumu neden olabilir?? Teşekkürler

  47. Sebebi bedensel hafızaya müdahale ediyor olmanız. Kimi sizin gibi fiziksel uyarımlar alabilirken kimi görsel işitsel sistemlerden uyarım alabilir. Normal bir durumdur. Çok ekstrem şeylere de odaklanmayı öğrenebilirsiniz. Zihnimiz ve beynimiz kısıtlı inançlarla eğitildiğinden başta zorlanılması gayet doğaldır. Bağ keserken bir teta frekansına ulaşıyorsunuz. Bu değerlere ulaşan duyular neye odaklanırsanız oradan bilgi alabilir.

  48. Merhaba. Sevdiğim ama bir türlü birbirimize ilişkimin yolunda gitmediği biri var. burada söyleneni uyguladım. Aramız bozuktu ve 2.uygulayışımda kalp çakrasına geldiğimde sanki karşımda bağı kesmemem için ağlıyordu. Ve ertesi gün beni gerçekte aradı. sonra kozmik enerji için ilk kez bir seansa gittim ve ilk seans sonrası 6 gün geçti konuştuk. Bana çocuk gibi afra tafra yaptı ona kötü davranıyormuşum diye triplere girdi. İlişkim şifalanıyor mu bitiyor mu anlamadım?

  49. Merhaba, yöntemi uygulayanlar çoğunlukla ilişkiye aynı yerden başlayabileceklerini düşüyorlar. Oysa ilişkilerinde özgürleşmeye başladıklarını göremiyorlar. Sizin durumunuz da böyle. Bir enerji bağlantısı temizlenince farklı enerjilere yönlenirsiniz. Burada fark ettiğiniz tuhaf davranışlar ilişkinin olması gereken halidir. Ancak bu haller size uymadığından eski durumla karşılaştırıyorsunuz. Bu karşılaştırma bile farklılıkları gözlemlediğiniz, bir miktar değiştiğiniz anlamına gelir. Ne yazık eski ilişkideki rollere dönemeyebilirsiniz ya da dönseniz bile sıkılırsınız. Tercih size kalmış. Svg

  50. Merhabalar Melek Mikaille birlikte 4 büyük meleğin enerjisini 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Yazınıza bugün ilk kez rastladım ve şaşırdım. Daha önce kendim dışında hiç kimse için çalışma yapmadım ancak çakraların adres belirtmeksizin, ihtiyacım olan her neyse şeklinde bildirip açılmasını ve olumlu etkilerini yaşıyorum.

    Bugün biriyle iletişimde tansiyonu azaltmak ve olumlu bir diyalog için O’nun vücudunun da olumlanması gerektiğini hissettim ve aynı topraktanız mantığıyla küçük bir deneme yaptım. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama en azından beni bu yazıya getirdi 🙂 Sonrasında yazınıza rastladım. İyileştirmek üzere kısa bir imgeleme sonrası telefonda konuşurken boğazımda meleklerle yaptığım çalışmalarda hissettiğim türden bir düğümlenme ve boğulma hissettim. Tartışma vb. yoktu. Bu tür şeylerin konsantrasyon sağlamayı denemeden eş zamanlı olması mümkün mü, böyle birşeyi ilk kez yaşıyorum. Teşekkürler

  51. Merhaba, bilmediğimiz pek çok şey var henüz. Yani emekliyor bile sayılmayız. Eş zamanlılık kavramını bugüne kadar gözden kaçırmış olmalısınız. Eş zamanlılık dünya insanının yeni boyutlarda öğrenmesi gereken kavram. svg

  52. birini seviyorum uzun yıllardır fakat o kadar uğraşmama ve dua etmeme rağmen onunla olamıyoruz hatta beni çok üzecek şeyler yaptı bunu babamın da yıllar önce bir kıza yaptığı kötülüklere bağlıyorum babamla karmik bağlarımı kesip sevdiğim kişiyle bağlarımı şifalandırmaya çalışsam işe yarar mı?

  53. lütfen bana bir yol gösterin çok uzun yıllardır aynı acıyı yaşamaktan ve çaresiz hissetmekten bıktım

  54. Karmik bağ ve yine sitedeki sözleşmeleri yakma yöntemlerini deneyin. Ancak önce hiç ara vermeden kendinizi affetme çalışması yapmalısınız. svg

  55. Merhaba Erdinç bey bu güzel uygulamayı ogrettiginiz için Teşekkürler eşimle aramıza giren 3 . şahsın kordon bağını kesmede hem eşimle hem benimle mi kesicem. Yoksa ayrı ayrımı yapıcam bu işlemi. Şifalandirma işlemi yaptım eşimle dün. Bugün daha iyi davrandı. Yardiminiza ihtiyacım var. Teşekkürler

  56. Merhaba, sadece kendinize ait olduğunu hissettiğiniz kordonları kesebilirsiniz. Başka kişilerin kordonlarına müdahale edemezsiniz bu onların bileceği şeydir. syg

  57. Merhaba,
    dün karmik bağ kesimi çalışması yaptım hayatımdaki üç kişiyle ilgili. Her birinde üzüldüğüm anlar mutlu olduğum anlar geldi aklıma imgelemeyi yaptıkça kestiğim bağlar yerine yenileri çıktı ve belki de tahmin ettiğimden uzun sürdü. Sanırım tek seferde bitmeyecek kadar güçlü bağlar oluşmuş. Kestiğim bağlar onlara ilişkin karmayı da temizler mi?
    Genelde yorumlarda da bahsedilen o şiddetli karın ağrısını hissettim bugün de çok halsizim enerjim çekilmiş gibi ve kalbim acıyor, ancak çalışmayı yaptığım bir kişiye karşı tüm duygularım nötrlenmiş gibi hissediyorum. Diğer iki kişiye karşı duygularımda bir farklılık yok. Ne yapmamı önerirsiniz? Bir de karmik bağ kesildiğinde o kişiyle her boyutta mı karmam bitmiş oluyor?

  58. Merhaba, insanların karmaları kendilerine aittir. Onları kişi yapan budur. Karmanız sona ermeyebilir. Daha güçlü karmalar ortaya çıkabilir. Diğer kişiler nötr ise yine de çalışabilirsiniz. Temizlendikçe derinleşebilirsiniz. En sonunda siz olana erişirsiniz. Svg

  59. Merhaba yazildiğı şekilde uygulayın. Zihninize de kulak asmayın. Svg

  60. Merhaba Erdinç Bey, 6 yıl önce yazdığınız yazı bir şekilde bana da ulaştı. öncelikle bunun için teşekkür ederim. ben de en az 2 ilişkide kesme ya da şifalandırma yapmalıyım. hangisini yapmam gerektiğini nasıl bilebilirim sizce? ben çocukken bana kötü davranan iki kişiyi yıllardır olmamış gibi yaşadım, hayatımdan çıkarmadım. geçen yıl bir anda farkındalık geldi ve bu iki kişiyi hayatımdan çıkardım. ama bu beni iyileştirmedi çünkü affetmem gerekiyor.(bir şekilde de hayatımdalar çünkü biri ablam diğeri eşi). nasıl affedeceğimi bilmiyorum. ilişkiyi kesmek ya da şifalandırmak affetmemi kolaylaştırır mı sizce? affetmek ve ilerlemek istiyorum. bir de karmik ilişki reikisi diye bir şey var, böyle bir reiki almam gerekir mi yoksa yukarıda anlattığınız şekilde olması yeterli mi?

  61. Uzun zaman olmuş paylaşımı yapalı ancak tüm bunları şimdi öğrenmiş olmanın üzüntüsü içindeyim.. Erdinç Bey, geçmişime dair tanıdığım en sevdiğim insanların bana büyük acılar yaşattığını öğrendiğimden beri kaçış halindeyim.. Şehir şehir kaçıyor iletişimi koparmaya çalışıyorum ancak nafile.. Hiçbir şey yoluna girmiyor. Şimdi sizin tavsiyelerinizi uygulamaya başladım ilk kez dün gece.. Birçok şey yaşadım ve hissettim ancak reiki hocam uyumlama yapmadan bunun olmayacağını söyledi. Uyumlama için ise ödeme yapmam gerek ancak bu şartlarda mümkün değil.. Bana söyler misiniz gerçekten uyumlama şart mı? Hissettiklerim hayal gücü mü?
    Sevgilerimle…

  62. Uzun zaman size yazmak icin dusundum. Bu konuda yazacak tek sey su. Cok farkli degiliz hic birimiz. Acıya maglup olmak yerine ona gulumseyin. Ille de gerekmiyor uyumlanmaniz. O guc icinizde var. Moralitemizi bizim yerimize kimse yukseltemez. Izin vermek yerine guclu olun ve guclu kalin. SVG

  63. Kendimi bildim bileli sorarım evrene neden burdayız diye.. Karma nedir, paralel evren varmı vs vs ..Görebildiğim ölçüde cevap alabildiğimi bazende büyük resmi kaçırdığımı düşünürüm.. O yüksek farkındalığa ulaşamayacağım için üzülürüm, bu düşük frekanslı bedende.. Gözümdeki perde ne zaman kalkacak gerçeği ne zaman göreceğim, mesajları kaçırıyormuyum, hangisi doğru diye düşünmekten kendi içimde kaybolduğum bir zaman içindeyim.. Hangisi doğru ?? kalıp öğrenmek için direnmeli mi yoksa teşekkür edip gitmeli mi? Bilmiyorum.. Gerçekten bilmiyorum..

  64. Merhaba. Siz burada varoluşunuzun kıymetini hesaplamaya çalışıyorsunuz. Tek ve özel olduğunuzu göz önüne alın. Insana Türkiyede ya da dünyada atfedilen değersizlik ile varoluşunuzu kıyaslamayın lütfen. Kalıp bilgeliğinizi yaşamak ile dönmek arasında fark olup olmadığının kararı size aittir elbette. Ben kalmanızı isterim. svg

  65. Slmlar Erdinç bey ..ben bugün ilk kez denedim ,fakat şöyle uyguladım;bundan 2 buçuk ay önce terkeden, bazı anlayışsızlik ,olumsuzluk ,yanlış anlaşılmalar, sorunlar ve iletişim sorunu yaşadığım sevgilimle bu olumsuz tecrübe ve bağları kestim ,makas imgesini de kullanarak ardından yeni olmasını istediğim şekilde olan ilişki ve beraberliği talep ederek yeni olumlu bağlar imgeledim.bu şekilde doğru mudur?tekrar iyi olumlu ilişki için sadece birini mi uygulamak gerekir yoksa önce kesip sonra tekrar yeni bağ kurarak mı? İliskiyi şifalandip devam edebilmek icin kesme yapmadan sadece sifa mı yani makasla kesmek yeni istediğimi engellemiş olur mu. bir de ben ağrı vs hissetmedim,odaklandim yaptım ve son soru o kişinin başka şehirde olması sorun değil sanırım . çok teşekkürler sevgiler ….

  66. Merhaba. Sadece kesmeniz yeterlidir. Yeni bir şey yapmayın. Bu aranızdaki ilişkiye daha da müdahale olur. Eğer istiyorsanız o kişiye sevgi hissedin. Bunu yapamıyorsanız sadece bağları kesin. Zaten kendiliğinden olması gereken hale gelecektir. Bazen olmasi gerekenin ayrılık da olduğunu unutmayın lütfen.svg

  67. Hızlı cvp ve duyarlılığınız için çok teşekkür ederim..yalnız şöyle birşey var ben o kişiye zaten hala sevgi ilgi fazlasıyla hissediyorum. .Yani bi şekilde biraraya gelebilmek veya onun dönüşünü sağlamak istiyorum.bu durumda da yine bağ kesmek mi gerekli..hani kopmak istemiyorken de bu yöntem mi ?yukarda aciklamanizda eş dost vs ile varolan ilişkiyi kesmek yerine sifalandirabilirabilirsiniz demiştiniz sanki yanlış mı anladım ..bir de bende ağrı acı olmadı normal mi ? Aydinlatirsaniz çok sevinirim , çok teşekkürler..

  68. Bir de şunu merak ediyorum.bu karma şifa çalışması yapılırken aynı anda telepatik msjla iletişimle giden kişiyi çağırmak aynı anda yapılabilir mi ? Yoksa çelişki mi yaratır iki farklı çalışma? Her iki yorumdaki sorularımı cvplarsanız çok sevinirim.. cok tesekkurler sevgiyle. ..

  69. Karmik bağ çalışması o noktaya ilişkisini taşımış kişiler içindir. Rastlarsınız ve yaparsınız. Dönüş için değil özgürleşmek için yapılır. Cevaplardan okursanız aslında sizi özgürleştirmeye çalışıyoruz bunu anlarsınız. Daha iyi ilişkiler bu blokajlarda kurtulmak şarttır. Bazen bu özgürlük bizi korkutur ve uygulama esnasında alternatif biçimler deneyebiliriz. Sonuçlar sizin istediğiniz gibi de olabilir buna hiç şüphe yok. Bağlarınıza sürekli ışık veya sevgi göndermek ilişkiyi iyi bir noktaya taşır. Ama o zaman karmik özgürleşme olmaz. Tekrar aynı döngünün içine düşeceğiniz ilişkiler yaşayabilirsiniz. Bu sizin seçiminiz olur. Çalışmanın alternatif yollara başvurarak değiştirilmemesi adına prospektüsten ilerleyiniz. Tekrar etmeme izin verin lütfen. Bitmiş bir ilişkiyi onarmanin insanca yolu bence o kişiyi rahat bırakmak yormamaktır. Zor da olsa yapmanın yolu budur. Bu yontem size kişiyi bıraktırmıyor. Tersine ona hava alabileceği bir açıklık veriyor. Sevginin gelişmesi için bu şart. Daha da iyi olacaktır bundan süphe etmiyorum yöntem doğru uygulanırsa… gecenin üçünde yazarken sizi incitmemiş olmak dileğimle. Sevgiyle kalın. Svg

  70. Çalışmaları birbiri ile içiçe sokmayın. Herşeyi ayrı yapın. Orjinali bozmamak adına değil. Karışımlar doğru noktaları açığa çıkarmayabilir. Ayrı çalışmalar daha iyidir. Karmik bağ çalışması cesaret işidir. Denemelerin sonucunda kişiler artık onu denemek istemeyebilir. Her şekilde sonuç alınır bu kesindir. Svg

  71. Gecenin o saatinde yazmışsınız incitmek ne kelime .. çok mutlu oldum aksine. Çok teşekkür ediyorum. . Şöle söyleyim telepatik msji aynı anda derken aynı gün içinde fakat bikaç saat arayla yapıyorum. Karmik bağ çalışması içinde değil direkt olarak…böyle de doğru mu yoksa hiç mi yapmam gerekmez,karıştı kafam..bir de bağ keserken bağı hem ortadan hem benim hem o kişinin göbek bagindan olmak uzere 3 noktadan mı kesiyoruz yoksa sadece ikiye ayırıp kişilerde bağ kalmış gibi mi…uygulama bulamadım nette video vs…kusuruma bakmayın lütfen…ve son olarak şu mudur ? Ben o kişiyle küslük kırgınlık yerine sevgi dolu bi iletişim istiyorsam bile bağı kesip hem kendimi hem onu serbest bırakıp ondan sonra zaten olumlu sonuç gelecek mi demek istediğiniz. .doğru mu anlamışım. . Ben çünkü küs körelmiş dargın bi ilişki yerine anlayışlı bi iletişim istediğim. ..üzülüyorum aksi halde. Çok sordum 🙂 sevgiler saygilar

  72. Telepatik mesajlar iyidir. Kişi hakkında kendi olumlama cümlelerinizi yazıp sürekli okuyabilirsiniz de. Tek başına hiç bir uygulama ile karıştırmadan yapınız. Daha iyi. Bağları iki noktadan kesin. Kendinizden ve karşınızdakinden. Üç yerden gerek yok. Hoş olsa da işe yarar. Hayal etmeniz neye izin veriyorsa. Kesemiyorsam ışın kılıcı motorlu testere kullanının. Hayaliniz sizle sınırlıdır. Yeterki kesilmiş hissini yakalayın. Son sorunuz, herşey ille de olumlu olacak değildir. Ilişkinin yükünden kurtulmuş olmak bence daha önemlidir. Bu işlemden sonra bazı insanlar hayatınızdan kaybolur. Giden geri gelmeyebilir. Alışıyor insan zamanla. Tekrar ediyorum bu kişiyi göndermek değildir. Rahat bırakmak, üstünüzdeki sorumluluğu onu kendi yolunda bırakarak devretmektir. Svg

  73. Çok teşekkür ederim.bu kadar duyarlı ve geri dönüş cevaplarınız şaşırtıcı gerçekten..umarım yapabilir becerebilirim.3 gündür yapıyorum ama ne zaman kesilir bilmiyorum ..bağın kesildiğini o kişi veya kişileri artık kalpte beyinde düşünmeyi bıraktığımızda mı anlıyoruz.yani uygulama etkisini nasıl hissediyoruz acaba? Ben 3 gündür yapsam da uygulamayı aklımda kalbimde etkisi devam ediyor o kişinin…yanlış yaptığım bişey mi var veya epeyce sabır gerektiren uzun süreçtir belki…herkeste farklı zmnlrda sonuç veriyordur sanırım..sağolun onemseyerek dönüş yaptığınız için ..ışık ve sevgiyle kalın..

  74. Bağın kesilmesi unutmak anlamına gelmez. Herkes kendi şartlarındaki değişikliklerle deneyimler. Mesela telefonunuzda rehberden bir kişi yanlışlıkla silinebilir. Veya biri ile tanışırsınız. Her şey olabilir. Tuhaflık gözünüze görünür zaten.

  75. Erdinç Bey merhaba, aylar önce regresyon seansı aldım. başka sebeplerle gitmeme rağmen eski sevgilim üzerine döndü çalışma. zaten hala da seviyorum onu. bu regresyonda geçmişten gelen karmik bir ilişkimiz ortaya çıktı ve tüm zamanlarda tamamlanmamış bu ilişki. sonra regresyonu yapan kişi beni bu zamanda onunla konuşturdu. her şeyi konuştuk, çözdük. özgürleştik ve sadece kalpten kalbe pembe bağlarımız kaldı. yakın zamanda haber alabilirsin dedi. henüz hala almadım. ama tekrar kavuşacagımıza dair yuksek bir inanç var içimde. ikinci bir regresyona gittim iş içindi bu sefer ama yine eski sevgilime döndü. bu sefer tamamen bir özgürlük şifası yaptık. bahçemde onun için bir çiçek ektik teşekkür ettik ve enerjimden beslenemezsin dedik. ama imgemde hala bahçenin dışında bekliyor beni. bir yere gitmiyor. ben de onu hala çok ama çok seviyorum. ben zaten anlamadım tam olarak şimdi bu kişi de beni seviyor mu neyi bekliyor, hayırlı mı değil mi, karmik ilişki iyi bir şey mi kötü bir şey mi? ben o regresyon sırasında gördüklerimden sonra dedim bu insan kesin benim tüm zamanlardaki ruh eşimmiş o yüzden bir türlü unutamıyormuşum. bu çalışmayı ben de yapacağım. onu tutan her ne ise serbest kalıp bana gelmesini istiyorum. hem gerçekte beni arayıp sormuyor ama sürekli de enerji alanımda. ve orayı terketmeyi hep reddediyor.

  76. Erdinç bey önceki cevabınız için tekrar teşekkür ederim.E_postamdanda yazmıştım cevap vermiştiniz teşekkürler.Araştırırken denk geldim.Sürekli korku endişe enerjisini gönderdiğimiz partnerimizle aramızdaki bu negatif enerji blokajları mı kesmeliyiz yoksa, karmik bağ şifalandırması yada kesmeyi mi yapmalıyız?Ne kadar süre karmik bağ şifalandırması yada kesmeyi yapmalıyız ? teşekkür ederim…

  77. Merhaba. Negatif enerji blokları olarak gormeyin. Kordonlar görevini yapıyor. İsim koymaktan kaçınmalısınız. Sadece kesin gitsin. Belli bir hassasiyetten sonra ne kadar yapmanız size bağlı olacak. Yani rahatsızlık oranında yapıyor olursunuz. Yöntem işe yarıyor mu test etmelisiniz. Svg

  78. Erdinç bey umarım çok olmuyorumdur 🙂 bu bağları kestikten sonra mevcut ilişkiyi şifalandırmamıza gerek var mı? yani kesme işlemini yaptıktan ve o enerjiyi kestikten sonra ilişkiyi şifalandırabilir miyiz acaba? çok teşekkür ederim şimdiden,sevgiler…

  79. Estağfurullah. Sorun tabi. Isterseniz şifa yapın. Ama gerekli değil. Yöntem zaten şifanın kendisi. Svg

  80. Tünaydınlar Erdinç bey.Umarım sürekli soru sorup yorum yaparak sizi rahatsız etmiyorumdur.ben buradaki işlemi geçen hafta perşembeden beri yapıyorum aynı şekilde sormuştum şifalandırsamda olur mu diye onuda kestikten sonra yapıyorum.ben ve partnerim ayrı şehirlerdeyiz bana çok sık yazan bir yapısı yoktur ve ama haftada iki kez konuşurduk.geçen hafta yapmaya başladığımdan beri hiç konuşmadık.şöyle ki ben özlem duysam hemen o akşam mesaj atar yada arardı ama artık mesela bu duyguyu duyunca hiç bir şey olmuyor.sadece bir iyi geceler mesajı alıyorum.siz yaptıktan sonra deneyin demiştiniz ben gözlemliyorum sanırım sonuç böyle.evet bu yaptığımı hem kendimi hemde karşımdaki insanı özgürleştirmek için özellikle sevgi yerine ona korkularımı göndermemek için yapıyorum.ancak böyle olunca emin olamadım doğru yolda mıyım?yani ben kendimi ilişkinin yükünden özgürleştirirken artık her şey diğer tarafa kaldığı için mi böyle oluyor?her zaman beklenen o sonuç alınmayabiliyor sanırım ilişki başka şeklede girebiliyor anladığım kadarıyla.acaba ben doğru yolda mıyım?bide sanırım biraz sabırsız olduğum için böyle düşünmüş olabilirim.Çok teşekkür ederim sevgilerle

  81. İlişkiyi özgürleştirmek adına yapıyoruz. Bazen sevgi yerine korku temelli birliktelikler olabilir. Korkuları ortadan kaldırdığımızda bir bakıyoruz ki sevmiyoruz aslında, bir şeylerden korktuğumuz için geri adım atamıyoruz. Bu yorumları herkes kendi adına yapmalıdır. Sonuç ona göre şekillenecektir. Yanlış yolda değilsiniz bence. Olması gereken budur. Svg

  82. Hayatıma giren biri ansızın çıkıp gitti ve ben acı çekmeye başladım. İçimdeki ses karmik bağları kesersem şifalanacağımızı söyledi. İlk defasında tüm bağlarımızı kestim ve taç çakramda hafif bir ağrı hissettim, nedenini bilmiyorum. Karşımdaki bağları kopartmak istemedi. Ondan rica ederek bağları kestim. Sonra ondan bana uzanan bir parlak kordon olduğunu gördüm ve yine iznini alarak kestim ama yine aynısı oldu. Onu gülümserken görüyorum belki zihnimdeki resmi öyle. Aynı anda yeniden parlayan (beyaz güçlü bir ışıkla) kordonun olmasının sebebi ne olabilir? Ben zihnimde oluşturuyor olabilir miyim? Teşekkürler.

  83. Karmik bağı kesme esnasında karşımızdaki kişi ile aramızdaki bağı izni ile kestikten sonra, karşıdaki kişi tarafından hemen yeni bir bağ kurulması mümkün mü? Yoksa bu bir zihin oyunu mu? Eğer mümkün ise neden oluyor olabilir?

  84. Kolayca mümkün. Sizi bırakmak istemiyordur. Sahiplenme güdüsü. Sizin de bir yanınız sahipleniyordur. Her ikisi aynı anda olabilir. Bırakabilmek için gerçekten özgür ve hazır hissedebilmek gerekir. Eğer kişiyi tekrar görmek istemiyorsanız kordonu allaha evrene fırlatın arkasından sonsuza dek gidiyormuş gibi el sallayın. İşe yarar gerçekten inanırsanız. svg

  85. Zihninizden de silmelisiniz. Ama anısı kalacaktır. Kordonlar geri gelebilir. Ama bir defaya mahsus bile denemek iyi sonuçlar verir hiç denemeyene göre. Bazen birinden birinden bıkarız ve onunla hiç karşılaşmamayı isteriz. Bu doğal bir kordon kesme yoludur. Bu kadar doğallaştırabilirseniz bahsedilen tekniğe gerek de yoktur. Maksat rahatlama sağlamak sadece. Kordonu defalarca zihniniz inanana kadar silmeniz gerekebilir. Yavaş ve farkında olarak yapın. Son defa ve bir daha yapamayacakmış gibi ya da başka çareniz yokmuş gibi. Bunları deneyin. Ama kimseyi kovmayın. Tekniğin işe yaraması için kişiyi sevmeniz kabullenmeniz gerekir. svg

  86. Ben bu çalışmayı yaptığımın ertesi günü apandisit ameliyatı oldum! Acaba arada bir Bağlantı olabilir mi yorumunuzu Öğrenmek isterim.
    Sevgiler.

  87. Merhaba. Böyle bir bağlantı kurmak mantıklı gelmedi. En iyisi çabucak iyileşiverin. Sevgiler:)

  88. Ben eski sevgilim ile olan bağın kesilmesi için denedim. yalnız bunu başmelek Mikail Aleyhisselam’dan rica ettim. tam ondan rica ederken göğsümün ortasına ağrı desem değil, sızı desem değil garip ve çok güçlü bir ağrı çöktü. ağrıya direndim ve ricamı birkaç kez tekrarladım. ağrı derin nefes alıp verince otuz saniye sonra geçti, kesme işlemi bitince böğrümde ve sırtımda karıncalanmalar oldu. yani bu satırları yazarken ki halim pozitif. sizce işlem başarılı olmuş mudur.
    Bir de ben insanların yüzlerine bakınca onların geçmişte ne yaşadığını, nasıl bir insan olduğunu, nasıl bir karaktere sahip olduğunu ve ilerde karşılaşması-yaşaması muhtemel şeyleri görebiliyorum. Aslında ileriyi pek göremiyorum ama geçmişine dair kiminle ne sorunu olduğuna kadar sanki kırık yıldır onu tanıyormuşum gibi onu ona anlatıyorum. Kısacası insanların bir bakışta profilini okuyorum. (gözlerini görebileceğim bir fotoğrafını görmem de yetiyor) Bu durumdan son derece rahatsızım çünkü onlardan gelen olumsuz enerjiye kendimi nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Bu özelliğimi kapatmamın bir yolu var mıdır? yoksa bile onlardan gelebilecek negatif enerjiye kendimi nasıl kapatırım. Hadi diyelim negatif enerjiye karşı kapatmanın da bir yolu yok peki o negatif enerjiden nasıl arınabilirim. Teşekkür ederim 🙂

  89. Merhaba. Meleklerle yapılan çalışmalar daima işe yarar. Keza sizin de emin olduğunuz çalışmalar olduğunda işe yaramıştır. Bence olmuş. Ancak blokajlarınız ağır. Topraklama yöntemlerini öğrenmelisiniz. Bu konu zihninizi psişik saldırılardan korunma ile meşgul etmenizle yakından ilgili. Yani nasıl korunabilirim sorusundan çok korunuyorum derseniz kendiliğinden yöntemler ve çözümler gelecek onları evrenden çekip alabileceksiniz. Bize de yazmayı unutmayın. Korunma için tüm imajinatif yöntemler geçerlidir. Başarılıdır. Mesela nasıl geçeceğini bilmediğiniz bir buluşmaya çevrenizde imajine ettiğiniz çiçeklerle gidin. Hepsi yerküreye bağlı topraklanmış olsun ve onları negatif enerjileri yerküreye indirmeleri için programlayın. Zihninizi alıştırdıkça yapabileceğinizi görürsünüz. Inanıp başarmakla yapamamak arasındaki fark budur. Beyin fizik alanlarında dışında muhteşemdir ama biz fizik madde ile ilgiliyizdir veya manevi alanları önemsemeyiz. Zihninizi yöntemlere alıştırın kolayca üstesinden gelecesiniz. Svg

  90. Erdinç Bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim 🙂 Peki bana; Topraklama yöntemleri, zihni psişik saldırılardan koruma meşgul etme ve korunma için imajinatif yöntemlerle ilgili gerek bu siteden gerekse kitap olarak faydalanabileceğim diğer kaynakları kitap,makale, internet sitesi vb.. söyleyebilir misiniz. Aslında size şöyle bir şey söyleyeyim, ben sitenizi görmeden bir kaç gün öncede Başmelek Mikail Aleyhisselam’dan bu tip geçmişe dair negatif bağlarımın kesilmesi ile ilgili yardım talebinde, isteklerde bulunmuştum yani aslında yöntemi istemsizce de olsa kendiliğimden biliyordum, ama bağların kesilmesi için hiç kullanmamıştım. Daha çok yolculuklara çıkarken korunmak için kullanırdım ve ufacık toz tanesi kadar pürüz olmadan günler süren yolculuklarım başlar ve biterdi. Sanırım size bunları yazmamın başka bir sebebi olmalı. Bu bahsettiğiniz ağır blokajları nasıl kaldırabilirim. Yani elimde bir anahtar var karşımda çok sayıda kapı var ama birinin bana doğru kapıyı,doğru yöntemi, doğru cümleleri göstermesi gerekiyor. Hangi kapı? Yoksa kapı bir tane anahtar zaten bende de, ben onu açınca diğerleri otomatik olarak açılacak şeklinde mi imajine etmeliyim 🙂 Teşekkür ederim 🙂

  91. Merhaba. Karla Mclaren’in çakra kullanım klavuzu kitabından faydalanabilirsiniz. Kaynak oldukça fazla. Genel topraklama yöntemlerini internetten bulabilirsiniz. Svg

  92. Merhaba Erdinç Bey, size ilk deneyimimi yazayım istedim. Dediğiniz kitabı okumaya ve teknikleri uygulamaya başladım. bugün ikinci gün,kitabın üçte birindeyim. Bu akşam marketten ekmek aldım, eve dönüp binaya girince binamızda oturan bir çocukla karşılaştım, çocuğun beni daha önce onlarca defa gördüğüne kesinlikle eminim. Çünkü bu çocuğu ve arkadaşlarını site bahçesinde birileri gelip geçerken top oynayama devam ettikleri için azarlamıştım da. Hatta daha önce aynı çocukla bir veya iki defa daha asansörde beraber çıkmıştık. Yani çocuğun beni daha önce görmemiş olmasına imkan yok. Sonuç olarak; Asansörde çocukla beraber çıkarken çocuk bana ” abi sen binaya yeni mi taşındın, seni ilk defa gördüm ” dedi. 🙂

  93. selamlar Erdinç bey.Ben bağ kesme işlemini sanırım bir ay oldu yapıyorum yine size yazmıştım yapmaya başladıktan sonra partnerimle aram eskisi gibi değil bana sadece iyi geceler mesjı atar oldu diye sizde korku bitince bi bakıyoruz sevmiyoruz demiştiniz ve ben o günden sonra hep yapıyorum bu bağ kesmeyi ve onada zaten şüphelerim korkularım olduğunu kendim söyledim bende bilinçaltı korkuları var bi hayli fazla dedim onuda kendi haline bıraktım zaten ve dün bana mesaj geldi partnerimden sorun şu ki sanırım kafamda partnerim şüphe ,güvensizlik ve korkuyla eşleşmiş gibi.artık eskisi gibi olmadığını hatasını anladığını söylüyo ama ben ona şans vermiştim dahada ilgisiz olmuştu.ve eğer tekrar kabul edersem yine korkular ve şüphelerin benimle olacağını bildiğim için istemediğimi söyledim fakat ısrar ediyor.sizde yorumunda demiştiniz kişiyi kovmayın diye,bu yüzden bende kovmak istemiyorum ama bir yandan da kabul etsem yine eskisi gibi korkularım ve şüpheler enerjimi tüketicek biliyorum zaten bunları da temizlemeye çalışıyorum ve benim bilinçaltı korkularım bir hayli fazla bu yüzden ne yapacağımı bilemedim? size yazmak istedim.Sevgiler Erdinç bey.ve yönlendirici güzel yorumlarınız ve cevaplarınız içinde ayrıca teşekkür ederim size 🙂

  94. Merhaba. Elbette kişileri reddetmeyin ama ilişki size ait olduğu için devam edip etmeme kararı sizin olacaktır. Bazen kendi gerçeklerimizle yüzleşmemiz gerekir. Bunu yalnız yapmak zorunda kalabiliriz. Endişe ve korkularınız onların üstesinden gelmediğiniz sürece sizi takip edecekler. Fakat bunu enerjinizi aşağı çekecek kişilerle yapmak zorunda değilsiniz. Gelişim daha yüksek bir noktadan bakmanızı gerektiriyor. Daha insani tavır ve duygular hakettiğinizi kendinize ispatlamak için kendinizi sevin. Svg

  95. Merhaba Erdinç Bey. Kitaptaki duyguları yönlendirmek bölümünü okuyorum okuyorum ama bir türlü anlayamıyorum. Eğer uygulama şekli hatrınızda varsa bana bir örnek vermeniz mümkün mü? Teşekkürler 🙂 Ayrıca ben twitterda baya baya büyük bir tanıtım gücüne sahibimdir. Yarından itibaren tweetlerinizin daha geniş kitlelere ulaşması için size ara ara karşılıksız tanıtım desteğinde bulunacam. Ama orada paylaşımınız az, tweetleriniz genel tarafından biraz daha anlaşılır ve çok olsa daha iyi olur sanki. Kim bu RT yapanlar diye düşünmeyin yani. Ama bu twitter meselesini size yazıp yazmama konusunda baya tereddüt ettim, sanırım siz bu siteyi tanımadığınız insanlara yol gösterip yardım etmek niyetiyle açmışsınız, onlardan bir şey beklemek niyeti ile değil 🙂 Sevgiler

  96. Hangi kitap hangi sayfa söyleyin bakayım. Geniş kitle meselesi değil de çorbada tuzumuz olsun mantığı ile yaklaşıyoruz. Önemli olan az da olsa gelişmek. Tweetler çok geniş kitlelere gitse de ülkenin hali malum. Bir kirlilik zaten var. Kanımca isteyen okuyup yönlensin. Svg

  97. merhaba
    izin almak şartı ile bu bağ kesme işlemini kendimizden başkasına uygulayabilir miyiz ? teşekkür ederim.

  98. Başkası yerine bu işi yapmak şifa vermek olur. Ancak sizin chi enerjinizin güçlü olması gerekir. Olabilirliği imkansız bir şey yok. Ama nasıl ölçüm yapacaksınız ya da şifayı alan farkında olabilecek mi.

  99. merhaba. ben yıllar önce beni seven birine karşılık vermemiştim. ve o zamandan beri aşk hayatım pek yolunda gitmiyor. onunla olan bağlantımı bu yöntemle koparabilir miyim

  100. Bağlantınızı koparabilirsiniz. Bunun sonucu olarak aşk hayatınız düzene girecek diyemem. Ancak hafiflersiniz. Olumsuz duygulardan arınırsınız.svg

  101. Merhaba tekrardan Erdinç Bey ,ben en son 30 Eylül de yazmışım ,o günden sonrasında 2 aydır sanırım veya 2 buçuk ay boyunca bu kordon çalışmasını yaptım uyguladım sizin değerli msjlariniz da doğrultusunda.Ardindan kendiliğinden doğal olarak veya hayatın akışına kalarak çalışmaları uygulamayi bıraktım . Bu arada yeni sosyal ortamlar ,arkadaşlar ve özel insanlar da tanıdım. .daha huzurlu sevgi dolu nötr olarak eski sevgilim bi şekilde aklımdan çıkar gibi oldu. Çok çok daha iyiydim bu sürede farkında olmadan akışa kapıldım.bu çalışmanın etkili olduğunu mu gösteriyor bilmiyorum ama sizin msjlariniz çok kıymetli oldu sağolun tekrar. .Fakat bu süre içinde Aralık ayı ortalarında bağımı kesmeye çalıştığım eski sevgilim çok ani ve doğal bir şekilde karşıma çıktı ortak gittiğimiz eski bi mekanda ki kendisi bir yıldır farklı bir şehirde yaşıyor. .ben ise tamamen doğal nötr sevgi dolu sakin huzurlu karşıladım onu.kirgin veya küs yaklaşmadım ..o an öyle içimden geldiği gibi.ardindan yine uzun aralıklarla doğal şekilde birazcık da bahane yaratarak 4 kez daha geldi.yine eskisi gibi huzurlu uyumlu mutlu vakit geçirdik geçiriyoruz yanyana.ama o sanki kendine uygun olursa geliyo gibi ..pek irdelemedim..merak ettiğim şu şimdi napmam lazım ?onun yanında etki alanına giriyorum bunu farkettim ve tekrar ciddi bir bağ istiyorum onu anladım …tabi ki ona söylemedim ama arada tanidigim 2 özel insana göre hala eski sevgilimin ağırlığını anladım.napmaliyim sizce herseyi akışa bırakıp sessiz kalarak mı yoksa yine bağ kesme çalışması yapmak mı.lutfen yorum ve önerilerinizi paylaşın.sunu da belirtiyim eskiye oranla çok daha iyiyim rahatım..bir de bu 6 aylık süreçte anlattıklarım bağ kesme calismasinin işe yaradigini gösteriyor mu sizce ?fakat ya şimdi napmaliyim en doğru? Sevgiler ..Teşekkürler

  102. Merhaba. Benim ilişkinize yön göstermem doğru olmaz. Ancak siz bu çalışmalar sayesinde rahat hissettiyseniz iyi bir göstergedir. Zaten amaç da budur. Özgürsünüz istediğinizi yapabilirsiniz. Svg

  103. Merhaba. Meleklerle çalışmaya başlamadan önce Başmelek Mikail ile uyumlanmak gerekir mi? Grekirse bunu insan kendi başına yapabilir mi? Yoksa Bu ancak başkası tarafından uyumlanmış bir kişi tarafından mı yapılabilir?

  104. Merhaba. Hiçbir şeyden ayrı değilsiniz. Uyumlanmanız gereksiz.

  105. Merhaba Erdinç Bey. Dün gece paylaştığınız bu uygulamayı yapmaya çalıştım. Kimileri bağı kesmeyi kızgınlıkla reddetti. Yine de bunu yapmaya çalıştım. bugün ise kendimi o kadar halsiz öyle bitkin hissediyorum ki. Açıkçası bir daha bunu yapmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum. bu durum normal mi yani bu derece halsiz olmamın sebebi nedir? Ayrıca uygulama sonrasında göbek kısmında sancı hissettim. Bu o kadar etkilemedi de bugün cidden sanki tüm enerjim çekilmiş gibi. yardımcı olursanız çok sevinirim.

  106. Birbirimizden büyük enerjiler alır ve biriktiririz. Almak ve biriktirmek kadar serbest bırakmak da büyük enerji kaybı yaratıyor. Içiniz çekilmiş yorulmuş olabilirsiniz.

  107. 6 senedir devam eden bir konu açmışsınız ve hala da cevaplandırıyorsunuz, tebrik ediyorum sizi.
    Konuyu baştan sona yorumlarla birlikte okuyup daha sonra aklıma takılanları ben de sormak istiyorum.

  108. Merhaba. Sorumu yanitlarsaniz cok mutlu olurum. Sormak istedigim benim zamaninda cokca asik oldugum ve aramizda cok guclu bir baga sahip oldugum bir insan var. O bir baskasiyla oldugunda ben durduk yere aglamaya baslamis enerjisi cekilmis bir moda giriyorum ve artik bu sekilde anlayabiliyorum o an bir baskasiyla oldugunu. Ve geceyi baska bir kizla gecirdiyse eger o kizi taniyorsam butun gece ruyamda ben de o kizi goruyorum ve sabah kalktigimda beraber olduklaklarini öğreniyorum yani bilmesemde hissediyorum. Bu oldukca yorucu. Bu ne tür bir bag acaba ve bu bag kesme olayinda onun diger insanlarla kurdugu baglari da kesmek mumkun mu? Cunku bizim bagimiz her neyse bunu kesmeye hazir hissetmiyorum

  109. Belli ki bağlısınız. Kesmeyi deneyin. Başkasının tercihlerini siz yapamazsınız. Ama kendi tercihinizi belirleyebilirsiniz.

  110. Eger kesersem sanki kendimden cok sey gidicekmis gibi hissediyorum bunun yerine kalp baglarini yenilemeyi guclendirmeyi dusunuyorum :/

  111. Merhaba. Karmik bağ şifası yanlış anlaşılıyor. Siz bağları kopardığınızda iyileşme yoluna girersiniz. Sizden uzaklaşan şeye enerjinizi verirseniz boşa harcamış olursunuz. Aranızdaki bağlara şifa vererek ilişkiye de devam edemezsiniz. Ilişkiyi bir şekilde kendi yoluna bırakmanız gerekir. Tercih sizin acıyı deneyimlemek istemek de… ikisi de doğal. Svg

  112. Merhaba Erdinç Bey, öncelikle yazınız için naçizane teşekkür ederim. Ben karmik bağları astroloji eğitimimle öğrendim ve sizin yazınızı görünce hemen deneyimlemek istedim. İlk defa ayrıldığım erkek arkadaşım için yaptım yaparken hiçbir şey hissetmedim fakat ertesi gün çok dinlenmiş ve dinç uyandım. İki gece yapıp uyudum ve böyle sürdü fakat 3. Gece yapmadan yattım, bugün 4. Gece. Bu iki gündür hiç yapmadan önceki halimden daha kötü bir ruh halindeyim. Neden kaynaklı olabilir?

    Diğer sorum ise ilk iki uygulamamda ve bugün de yapmaya çalıştım, ama odaklanma problemi yaşıyorum sanırım, uygulama içinde aklıma gün içindeki şeyler geliyor bir anda kendimi orada buluyorum, karşımdaki ruhu/imgeyi unutup. Zihnimi derhal toparlamaya çalışıyorum sonra. Ne yapmayalıyım bu konuda?

    Şimdiden teşekkürler…

  113. Merhaba. Madde odaklı yetiştiriliyoruz. Hayatımızın ruh kısmını kaybettik sayılır. Oysa tam tersine madde dünyasında bilinç olarak var olan uzaylılarız. Elbette beyin ilk çalışmadan sonra tepki olarak gerginlik ya da kabullenmeme yaşıyor. Yapılan çalışmayı reddediyor. Rahatsız hissediyorsanız öncelikle bilin ki doğru yoldasınız. Zihniniz başka şeylere yönelerek kaçmaya çalışıyor. Bu da onun üzerinde tam kontrole sahip olmadığınız anlamına geliyor. Bunları toparlamak için kendinize izin verin. Belki şimdilik çalışmayı erteleyin. Manevi boyutunu sorgulayarak neden çalışmayı ittiğinizi irdeleyin. Muhtemelen altında dini ya da geleneksel inançlarınız var. Onlar yüzeye çıkıyor. Ilk sorunuzu da cevap olarak tüm benliğiniz ilk çalışmada çalkalandı. Zihin yanlış bir şey olduna inanarak paniklemiş olabilir. Rahat olun size rahatsızlık verecek şeyden kurtulmak istemenizden doğal hiçbir şey olamaz. Önce buna inanın. Ayrıca bu tip bir temizlik altından ardından açığa binlerce temizlenmesi gereken bilinçaltı kayıt ortaya çıkar. Sizi rahatsız eden durumları da temizlemeniz gerekir. Bunlar ayrı çalışmalardır. Hepsi bir seferde olmuyor. Yılmayın. Svg

  114. İkinci sorumun cevabıyla ilgili teşekkür ederim, uygulayacağım. Birinci sorumla ilgili olarak ise, kendimi tam anlamıyla anlatamadığımı hissediyorum. Yollarımızı ayırdığımızdan beri iyi bir ruh halinde ve rahatlamış duygulardaydım çünkü çok uzun süre kendimi çok zorladım ilişki için. Bitmesi ferahlık oldu benim için. Çalışma yapmamın sebebi de tamamen bağların koptuğundan emin olup ikimizi de Yeni deneyimlere açma isteğim. Sonuç olarak durum böyleyken çalışmayı bıraktığım günden beri 3 gündür ona kaymaya başladım Zihnen ve kalben. Kötü ruh hali sebebim ayrı olmamız gibi diyebiliriz.

    Bilinçaltında ondan kopmak istemiyor olsam, çalışma yaptığımda kötü olmam gerekmez miydi? Bırakınca kötü olmamı anlayamıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim..

  115. Hiçbir fikir yürütmeden şunu yapmanızı isteyeceğim. 30 gün aralıksız kendinize aynada seni seviyorum diyeceksiniz. Yaklaşık adeti 30 defa olsun. 30 gün boyunca ayrılık her aklınıza geldiğinde aynanıza bakın oradaki yüze “seni seviyorum seni ben onaylıyorum” deyin. Küçük bir aynanız olsun. Otuz gün sonra bana yazın lütfen aradaki farkı. Svg

  116. Merhabalar 2 arkadaşımla yaşadığım sorunlar var.Aslinda bayada samimi olduğum kişi bunlar.Ama hicbirsey yokken de sorunlar yaşayıp kirginliklarimiz oluyor.Bu konu beni çok uzuyor.Sifalandirma yapıp bağ kesme olayında bana yardımcı olurmusunuz.Birdaha böyle sorun yaşamamak için.

  117. Merhaba yazıldığı şekilde uygulayın lütfen. Sonuçlarına dikkat etmeniz önemli. Ertesi gün ya da sonraki güne çok dikkat edin. Takıldıgıniz yerde konuşalım. Svg

  118. Merhaba bag kesme çalışmasını bir kisi icin bir sefer yapmak yeterli midir? ve ayni gün icinde bir kac kisi icin bu calismayi uygulayabilir miyiz bunun bir sakincasi olur mu ?

  119. Bir kaç defa yapılabilir. Üst üste değil de biraz araya zaman koyarak aynı gün içinde yapılabilir. Syg

  120. erdinç bey merhaba çok sevdiğim dostum ile yollarımızı ayırdık aynı ortama dahi girmiyoruz tekrardan barışmak bağımızı güçlendirmek ve daha güzel bir dostluğumuz olması için bir yönteminiz varmı

  121. Bence her ilişkiden ders alınabilir. Yöntem budur. Özünüze dönüp neyi yanlış yaptığımızı bulabilir sonrakinde aynı hataları tekrar etmeyiz. Zaten şifalandırma bırakmak demektir. Rahat bırakmak. Svg

  122. Merhaba. Öncelikler dua ile maneviyatınızı dengeleme yoluna gidebilirsiniz. Dua bilmiyorsanız kendinizi iyi hissettiğiniz bir an vardır ve bunun içinde kalın canlandırın bunun üzerinde yapabildiğiniz kadar tefekkür edin. Özellikle yatmadan hemen önceki an zihnimizin gece de o güzel an ile meşgul olmasını sağlar. Karmik bağa gelince genel olarak tüm insanlara ve doğadaki herşeye bağlıyız. Odaklandınızda zihninizde kesildiğine üzüldüğünüz bir ağaç da belirebilir. Onunla bu şekilde vedalaşın. Bu size biraz fikir verecektir. Svg

  123. Merhaba , kötü giden bir yaşantı içerisindeysek ve kimden olduğunu bilmediğimiz bir bağ varsa( yani kötü hisler var ancak kimin karması içinde olduğumuzu bilemiyorsak) ne yapmalıyız ?

  124. Erdinç Bey merhaba, bu uygulamayı yaparken yeterince hissedemiyorum, sanki her yer renksiz, karşımdaki insan net değil ve süreç otomatik olarak gelişiyor gibi. Bu tarz başka çalışmalar da yapıyorum fakat onlarda da ışığı içimde hissedemiyorum ışık saçtığımı imgeleyemiyorum. Genel olarak imgeleme ile ilgili bu sorunu aşmam için önerebileceğiniz bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim

  125. Konsantrasyon çalışmaları yapın. Bununla ilgili çok bilgiyi internetten bulursunuz. Svg

Yorum bırakın